top of page

Diplom: Spraytanartist


I detta paket ingår spraytan maskinen Tan.Lite 3200

Med 2 extra muggar möjliggör maskinen ett snabbt byte av de olika vätskorna vilket innebär att du kan arbeta snabbare.I paketet ingår:

1 x Pro spraytan maskin

1 x Black Pop Up Spray Tan Cubicle

1 x The Glow 1000 ml vätska

1 x The Violet 1000 ml vätska

1x Engångs trosor 50 pack

1x Hårnät 100 pack

2x Extra muggar för vätska

Färger räcker till ca 50 behandlingar


Spraytan

Vi utbildar dig inom spraytan

Lärare: Malin 

Anmälningsavgift 5000kr

Totalt för kursen 11.250kr inklusive moms


I kursen kommer du att få lära dig alla tips om hur du sprayar din kund på bästa sätt och i rätt positioner. Du kommer också få lära dig vilka färger som passar med olika hudtyper samt vilken % på vätskan du ska använda. Kursen är på cirka 3 timmar och du behöver ha med dig 2 st modeller som vi ska spraya tillsammans. Skolan har också ett stort kundregister och kan ordna modeller åt dig, om du inte har möjlighet att ta med dig egna. Efter kursens slut får du ett diplom som visar att du nu är en Spraytanartist. Sen är det bara hem och öva.

Vill du utöka din verksamhet eller vill du vara den populära kompisen som kan göra alla sina vänner bruna och läckra inför festen? Då ska du utbilda dig hos oss!


Vi har arbetat med spraytan i snart 13 år och hittat märket som gynnar din verksamhet och dig som privatperson. Bra prisvärda produkter där du själv beställer från återförsäljaren, alltså inga mellanhänder.

bottom of page