top of page

GRUNDUTBILDNING FRANSSTYLIST 


Anmäl dig till kursen

Kursstarter 2021

Kursstarter


5 - 8 Juli ( 1 av 3 platser kvar )

16 - 19 augusti ( 2 av 3 platser kvar)

13 - 16 september (3 av 3 platser kvar)

18 - 21 oktober (3 av 3 platser kvar)

15 - 18 november ( 3 av 3 platser kvar)

13 - 16 december ( 3 av 3 platser kvar)

Fransutbildning volym & singel

Lärare: Sandra Österman


Kursavgift: 21 000 kr inkl moms

Startkit: Stort startpaket av produkter till ett värde av 5200 kr 

Behörighet: Inga förkunskaper krävs

Kurslängd: 40 timmar cirka 6 dagar


Fransutbildning singel- & volymteknik

Utbilda dig till fransstylist hos oss för att kunna erbjuda en av de hetaste och mest populära behandlingarna på din behandlingsmeny. Fransförlängning är en trend som kommit för att stanna och under de senaste 10 åren blivit något som var och varannan kvinna har regelbundet oavsett det är naturliga singelfransar, klassiskt naturliga volymfransar eller megavolymfransar. Lilly Nails & Wsacademy erbjuder kurser inom många områden, så även fransar. Vårt mål är att vara flexibla, tillgodose individuella behov och hitta anpassade lösningar. Vi på Wsacademy har lång erfarenhet av att hålla utbildningar och våra utbildningar startar löpande. Vi tar emot ett begränsat antal elever per gång för att säkerställa att eleverna får tillräckligt med lärartid och den hjälp de behöver för att bli riktigt grymma samt känner sig säkra på sitt jobb när de lämnar skolan.

Lilly Nails grundutbildning till fransstylist omfattar såväl singel- som volymteknik. Utbildningen är på 40 timmar förlagda på skolan där vi går igenom såväl teori, härdplastskunskap och praktik inom båda metoderna. Du kommer att öva på både övningshuvud som levande modeller. Det är en stor fördel om du kan ta med dig egna modeller eftersom du då har möjlighet att följa upp ditt arbete och ta del av eventuella kommentarer din modell har samt följa upp hållbarheten på ditt arbete. Dessutom är det alltid mest bekvämt att öva på någon man känner. Om du mot all förmodan inte kan ordna modeller hjälper vi självklart till. Utöver tiden som du har på skolan behöver du praktisera din kunskap hemma och du kommer få instruktioner av läraren om vad och hur många set fransar du behöver göra.

Efter avslutad kurs erhåller du ett Certifikat då du utfört godkänt teoretiskt samt praktiskt prov.

Kontakta oss för att anmäla dig eller om du har frågor enkelt genom att maila eller ring oss på

08-28 62 18

info@wsacademy.eu

Efter anmälan får du en faktura som du väljer om du vill betala direkt till oss, senare eller via avbetalning hos en av våra samarbetspartners Klarna. När fakturan är betald via något av nämnda sätt är din plats på utbildningen säkrad.


Utbildningen sker i små klasser

bottom of page